24 Aralık 2015 Perşembe

Yeni Yıl Hediyesi İndirimli Uçak Bileti

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba,
Bugün sizlerle çalıştığım şirketin tüm çalışanlarına "eşine dostuna dağıtsın" diye verdiği indirim kodunu paylaşacağım. Siz de bu kodla hem kendinize hem sevdiklerinize gidiş dönüş uçak bileti alabilirsiniz. E uçmayan kalmasın değil mi? :) Türkiye'de gezilip görülecek çook güzellik, ziyaret edilecek çook akraba var :) Kampanya detayları aşağıda. E hadi bugünlük benden bu kadar. 


“İndirim kodları anadolujet.com’dan 3 Ocak 2016 tarihine kadar satın alınacak, 15 Şubat – 12 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek gidiş-dönüş uçuşlar için geçerlidir. İndirim kapsamında gidiş-dönüş uçuşlar vergi ve harçlar dahil 99 TL’den sunulmaktadır. Anadolujet.com dışında bir internet sitesinde ve ya diğer satış kanallarında indirim kodları kullanılamaz. Kampanyada yolcu tipi kısıtı bulunmamaktadır. Aynı rezervasyonda en fazla 7 kişi olabilir. Kampanyaya aktarmalı uçuşlar, ortak (codeshare) seferler ve Kıbrıs (Ercan) hattı dahil değildir. Bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez. Biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamaz. 

KULLANIM
Kodu kullanabilmek için anadolujet.com’dan uçuşunuzu planlayın. Kredi kartı ile ödeme sayfasında “AnadoluJet Personel Kampanyası” kampanyasını seçin, promosyon kodunu ilgili alana girerek “uygula” butonuna basın ve biletinizi satın alın. İyi uçuşlar dileriz. ”



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder